Waar vind je Sigve Helland
Het huurhuisje van Sigve Helland ligt helemaal aan het einde van een kleine weg langsheen de Vindafjord. Het best om deze weg terug te vinden op een routeplanner is het ingeven van Hebness. De Vindafjord ligt bovenaan in de provincie Rogaland. Rogaland is een van de meest zuidelijke provincies van Noorwegen en heeft als hoofdstad Stavanger. De meest eenvoudige manier om te rijden is vanuit Kristiansand de E39 volgen, doorheen Stavanger. Bij deze route dien je rekening te houden met minstens een extra overzet.
Je kan vanuit Kristiansand ook de spectaculaire route over de bergen (Haukeli) nemen. Bij deze geen extra overzet, wel kleinere minder vlotte wegen. Eerlijkheidshalve toch even vermelden dat aan deze route de laatste jaren heel hard gewerkt is en dat de wegen enorm verbeterd zijn. Omdat dit een zeer mooie toeristische route is vind je de hele route, gespekt met de nodige foto's, terug onder Toeristische info, uitstap 1.
Er zijn nog verschillende andere mogelijkheden zoals overzetten naar Eggersund (Stavanger), deze overzet is duurder en langer varen, maar dan ben je meteen al een stuk dichter bij je verblijfspunt.
   
Door hiernaast op het Google logo te klikken kom je automatisch op de juiste plaats in Google Maps terecht. Vlaggetje A is de locatie van Sigve Helland. Door op het vlaggetje te klikken kan je meteen ook even de street vieuw uitproberen.