Links naar partners en Rogaland
Klik op de afbeelding en je komt op de desbetreffende website terecht.
  Voor de beste hengelsportmaterialen, dier- en tuinbenodigdheden zit je goed bij Johan Buys in Grobbendonk.
  Jan, een van onze jaarlijks terugkerende bezoekers is ook een grote vogelliefhebber. Vooral kweken met Glosters (postuur kanaries).
  Wil je iets meer weten over de provincie Rogaland, klik dan hiernaast voor de webpagina van de Nederlandse Wikipedia.
  Voor elke hengelsport liefhebber, zeevisser, kanaal- of vijverhengelaar, recreatief of competitief... iedereen zou zeker eens een kijkje moeten nemen op deze mooie veelzijdige site waar voor elkeen informatie te rapen valt.
 

                              NORSK NOORWEGEN REIZEN
Wenst u een overzet te boeken naar Stavanger of Kristiansand... enz., dan is Norsk Noorwegen reizen een zeer goede optie. Misschien niet de allergoedkoopste maar zeker wel de betere service en correcte afhandeling van de boekingen.

                                 NORSK NOORWEGEN REIZEN
Naast overzetten kan je bij Norsk Noorwegen reizen ook terecht voor het boeken van volledig uitgestippelde en kant en klare reizen. Je komt er alles over te weten als je op het logo klikt
  Duidelijke en overzichtelijke Belgische startpagina voor de zeevissers. Met links naar vele landen en vis-paradijzen.
  Informatieve site van onze Limburgse zeevrienden. Zeer veel op terug te vinden vooral wat betreft België en Nederland.
  Deze leuke zeevisclub, De Panvissers, hebben we leren kennen tijdens een van onze overzetten van Denemarken - Noorwegen. Bovendien hebben ze een prachtige, overzichtelijke en zeer informatierijke site. Zeker een uitgebreid bezoek waard!
  Het Revsnes hotel aan de Byglandsfjord is een uitgelezen locatie om halt te houden en een nachtje te verblijven met ontbijt om daarna uitgerust de laatste 300 km tot aan Sigve aan te vangen. Laat u niet verrassen door de afstand want tegen een gemiddelde van 50 km/h ben je nog wel een tijdje onderweg. Reserveren in het Engels.