Huurmogelijkheden
Sigve Helland heeft voor de toeristen twee huisjes te huur, mogelijk met of zonder bootjes om te vissen of gewoon om gezellig de fjord af te varen en te ontdekken. Het verbruik van de benzine wordt bij het einde van de vakantie afgerekend.
De huisjes zijn voorzien van radio, tv met satelietontvangst (BVN)
Voor de vissers zijn in beide huisjes diepvriezers voorzien om gevangen vis meteen in te vriezen.
Bootje Sigve Helland Droogruimte en vis kuisplaats Vis kuisen bij Sigve Helland
Het eerste huisje is gezellig en knus met een mooi uitzicht over de fjord. Er is een grote slaapkamer met een dubbelbed en drie kleine met stapelbed die je ook naast elkaar kan zetten, maar dan beperk je de ruimte binnen de slaapkamer. In de keuken is al het nodige zoals koffiezet, microgolf, waterkoker, koelkast... enz aanwezig. De woonkamer is ok en het toilet met douche is netjes. Eerlijkheidshalve toch even bij vermelden dat 6 personen het maximum is om comfortabel gebruik te kunnen maken van dit huisje.
Klein huis Sigve Helland Terras Sigve Helland Woonkamer Sigve Helland
Kauken Sigve Helland Sanitair sigve Helland Grote slaapkamer Sigve Helland
Het tweede (grote) huis is een onderhouden boerenwoning van 130 jaar oud. Dit huis bevat 4 grote slaapkamers met in totaal 10 slaapplaatsen. Zowel boven als onder is er een toilet met douche en ook in de keuken is al het nodige aanwezig, zelfs een vaatwasser. Quasi comfort kan je hier zeer gemakkelijk met 8 à 10 personen logeren.
Groot huis Sigve Helland Uitzicht groot huis Achterkant groot huis Sigve Helland
Living Living2 Keuken
Sanitair Slaapkamer Slaapkamer1
Collage